TERMENI ȘI CONDITII

TERMENE ȘI CONDITII

1. Betanonightrun.ro (Website-UL) este proprietatea Gambling Malta Limited, o companie malteză, cu sediul în Flat B8, The Atrium, West Street, Msida, MSD 1731, Malta, înregistrată cu nr. C43209/27.12.2007, numită mai departe Compania/Betano.

2. Folosirea acestui site este permisă conform Termenelor și Conditiilor de mai jos. Folosirea acestui Website presupune faptul că vizitatorul/utilizatorul a luat la cunoștintă, a înteles și a acceptat toate regulile acestui Website. În cazul în care vizitatorul/utilizatorul nu agreează prezentele reguli de folosire, atunci el/ea nu poate folosi serviciile și continutul acestui Website. Prezentele Termene și Conditii pot fi modificate și actualizate în orice moment, fără o notificare prealabilă. Cade în obligatia vizitatorului/utilizatorului să verifice prezentele Termene și Conditii la fiecare utilizare a Website-ului, iar continuarea folosirii implică acceptarea implicită a tuturor modificărilor.

3. Drepturi de proprietate intelectuală

Betano este proprietarul exclusiv al tuturor brand-urilor, drepturilor de autor, bazelor de date, drepturilor de proprietate intelectuală și al tuturor drepturilor legate de alte elemente ale Website-ului. Tot materialul prezent pe Website este parte a drepturilor de autor și proprietate a Betano sau altor părti terte licentiate de Betano. Fără o permisiune din partea Betano este interzisă copierea, modificarea, alterarea, publicarea, distribuirea, diseminarea, vânzarea sau transferul partial sau complet ale componentelor acestui Website, ale programului software sau oricăror alte fișiere aflate în compotenta sa. Este interzis utilizatorilor acestui Website să copieze, să incorporeze, să publice în orice mod sau să stocheze orice informatie sau să publice orice material de pe Website, fără autorizatia scrisă prealabilă oferită de Betano.

Toate brandurile și mărcile Betano sunt înregistrate și apartin Betano, dacă nu se specifică altfel. Este interzisă folosirea, copierea, reproducerea, republicarea, upload-area, redirectionarea, transmiterea, distribuierea sau modificarea oricăror branduri sau logouri aflate în proprietatea Betano, fără autorizatia scrisă prealabilă oferită de Betano. Este interzisă folosirea brandurilor prezente pe Website pe alte site-uri sau platforme de Internet, stocarea sau reproducerea partială sau totală a acestui Website pe orice alt site de Internet sau crearea unor link-uri între Website și orice alt site
Pentru întrebări legate de reproducerea legală a oricăror părti sau continut de pe Website, precum și alte cereri de licentiere, vă rugăm să contactati Betano la adresa [email protected]

4. Limitarea răspunderii – Disclaimer

Continutul betanonightrun.ro este disponibil „așa cum este”, iar Betano nu poate oferi vreo garantie pentru el, în mod explicit sau nu, legat de aspecte precum corectitudine, complexitate, timp, comercial, non-infringement sau sustenabilitate a continutului pentru orice tip de folosire, aplicare sau scop.
Sub niciun fel de circumstante, incluzând neglijenta, Betano nu este reponsabilă în niciun fel pentru orice formă de vătămare a vizitatorilor/utilizatorilor acestei pagini, a serviciilor, alegerilor sau continutului Website-ului pe care utilizatorii le accesează cunoscând acești termeni. De asemenea, Betano nu garantează că paginile, serviciile, alegerile și continutul vor fi oferite fără întreruperi, fără erori și nici că erorile vor fi corectate sau că toate întrebările vor primi un răspuns. De asemenea, Betano nu garantează că Website-ul sau orice alt site de internet sau server prin intermediul cărora continutul este pus la dispozitia utilizatorilor / vizitatorilor este oferit fără „viruși” sau alte componente care pot crea prejudicii. Costul posibilelor corectii sau servicii este asumat de vizitator / utilizator și, în niciun caz, de către Betano.

5. Folosirea link-urilor către site-uri externe (link-uri)

Website-ul oferă acces către site-uri terte prin intermediul unor link-uri. Aceste link-uri sunt create doar pentru a facilita accesul vizitatorului / utilizatorului acestui Website către alt site de internet care are propriile reguli de folosintă. Plasarea acestor link-uri nu este un semn de aprobare a continutului altor site-uri de internet din partea Companiei care detine Website-ul, care nu este reponsabil în niciun fel fată de continutul, regulile, acuratetea sau confidentialitatea materialelor acestora. În cazul în care vizitatorul / utilizatorul acestui Website decide să folosească link-uri către alte site-uri, el/ea acceptă faptul că această actiune este realizată pe propria răspundere.

6. Despăgubiri

Accepti faptul că nu se poate cere niciun fel de despăgubire, nu se poate tragere la răspunere, nu se poate întreprinde nicio actiune legală fată de Betano sau angajatii, avocatii, membrii echipei, pentru nicio obligatie, pierdere, cerere, creantă sau cheltuială, inclusiv taxe și cheltuieli de avocati legata de încălcare prezentelor Termene și Conditii sau alte probleme legale legate de Termenele și Conditiile acestui Website

7. Legea aplicabilă și alte reguli

Termenele și Conditiile de mai sus legate de folosirea acestui Website, precum și orice modificare sau schimbare, sunt guvernate de legea din România, legea Comunitară și legile valabile din tratatele internationale.
Orice prevedere din actualele Termene și Conditii găsită a încălca cadrul legal mentionat mai sus sau devenită invalidă va fi anulată automat și va fi retrasă din acest document, fără a determina anularea altora.
Acesta este un acord general încheiat între Companie și vizitator / utilizator al paginilor și serviciilor. Nicio schimbare ale acestor reguli nu va fi luată în considerare și nu va face parte din acest acord decât dacă a fost redactată în scris și a fost incorporată în acest acord. De aceea este agreat în mod expres ca orice dispută ce se poate naște din aplicarea acestor Termene și Conditii de folosire generală a Website-ului de câtre vizitatori și utilizatori să fie rezolvată pe cale amiabilă, în caz contrar urmând a se apela la instantele de judecată competente de la Tribunalul București. Pentru orice comunicare cu administratorul acestui Website, te rugăm să trimiti un e-mail la adresa [email protected] De asemenea, dacă ai orice întrebare legată de continutul acestui Website legată de chestiuni legale sau etice, în special despre reproducerea și folosirea continutului purtător de drepturi de autor, te rugăm să ne notifici.FRANK Communication SRL

VAT: RO 24446460

Trade Registry: J40/15388/2008

GARANTI Bank
RO95UGBI0000132009698RON

EȘTI GATA
DE CURSĂ?

ÎNREGISTREAZĂ-TE ASTĂZI
ȘI IA PARTE
LA ALERGAREA DE 5KM

GALERIE FOTO