2018-06-14

Aproape 2000 de participanti au dat startul la cea mai nouă competitie sportivă 5K BETANO Night Run

BETANO, operator european de pariuri sportive și cazinou online alături de Bucharest RUNNING CLUB anunță că aproape 2000 de participanți au luat startul la prima ediție a 5K BETANO Night Run, în seara de 8 iunie, cu plecare din parcul Herăstrău. 

Traseul a inclus porțiuni de alergare stradală cu trafic limitat - Șoseaua Kiseleff și Bulevardul Prezan - și porțiuni prin Parcul Herăstrău, cursa de 5 km încheindu-se în parcarea Berăriei H.

 

Câștigătorii 5K BETANO Night Run la 5km Individual au fost Alexandru Corneschi, la categoria bărbați, cronometrat cu 16 min 02 sec și la categoria femei Mariana Cristea cu 20 min 30 sec. Echipa Bucharest Runners a ocupat locul întâi la proba 5km Echipe, înregistrând timpul 17 min 03 sec.

 

Pe toată durata desfășurării cursei au fost amenajate două puncte de hidratare și două  puncte de divertisment pe traseu, astfel încât alergătorii au fost încurajați de membrii trupei Contrapunct Music School și de susținătorii lor.

În cadrul competiției au fost oferite primilor 3 clasați  la cursa individuală,premii constând în bani, produse și servicii, iar primele 3 echipe finaliste au primit premii în produse și servicii. La finalul cursei, participanții au fost invitați pe terasa Berăriei H, pentru o petrecere specială cu un concert susținut de Vali Crăciunescu și multe surprize.

Alături de alergătorii amatori şi profesioniști au luat startul la 5K BETANO Night Run personalități ale vieții sociale și ale sportului românesc: Andreea Raicu, realizatorii TV și radio - Daniel Osmanovici și Bogdan Nicolai (www.bogdannicolai.ro), campioanele olimpice Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Mihalcea (Macoviciuc) și Adelina (Cojocariu) Boguș.

 

5K BETANO Night Run este susținut cu mândrie de partenerii: World Class – Partener Sportiv, Olympus Romania – Partener Nutriție, Athénée Palace Hilton – Partener Hotel, Uniqa – Partener Asigurări, Izvorul Minunilor, Green Cola, Isostar – Parteneri Hidratare, Beraria H – Sponsor petrecere, Frank, OMD – Parteneri Comunicare.

 

Mai multe informații despre desfășurarea 5K BETANO Night Run sunt disponibile pe site-ul www.betanonightrun.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/BetanoNightRun/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/betano_night_run/ .

 

***

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com

Despre Bucharest RUNNING CLUB

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Calendarul de evenimente din acest an cuprinde cea de-a 3-a ediție a UNIQA Asigurări 10K& Family Run din data de 1 aprilie, ediția a 7-a a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON din 12-13 mai, precum și cea de-a 11-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON din 13-14 octombrie.

Mai multe articole

2018-04-24

5k Betano Night Run (video)

Cursa de alergare 5k Betano Night Run va avea loc pe 8 iunie 2018, de la ora 20:30.
Vezi reclama lansată cu ocazia acestui eveniment.

MAI MULT

2018-05-07

Ghidul începătorului: Cum să alergi primul tau kilometru

Cursa 5k Night Run Betano, prima cursă de alergare pe distanta de 5 kilometri din Bucuresti, va avea loc pe 8 iunie 2018, de la ora 20:30. Iti propunem pana atunci un ghid de alergare, pe pasi, care te va ajuta sa poti participa chiar fara a fi alergat vreodata.

MAI MULT

2018-05-10

Cei mai mari atleti: Gabriela Szabo

Romanca Gabriela Szabo este una dintre cele mai mari nume din semifondul mondial. Specialista pe distantele de 2.000 si 5.000 de metri, a avut rezultate remarcabile in anii '90 si putin dupa 2000.

MAI MULT

2018-05-18

Se dă startul celei mai noi competitii sportive - 5K BETANO Night Run

Prima ediție a competiției de alergare, destinate amatorilor de sporturi outdoor,se va desfășura la apus, pe 8 iunie, ora 20:30, în Parcul Herăstrău

MAI MULT

EȘTI GATA
DE CURSĂ?

ÎNREGISTREAZĂ-TE ASTĂZI
ȘI IA PARTE
LA ALERGAREA DE 5KM

GALERIE FOTO