POLITICA DE CONFIDENTALITATE

INTRODUCERE

Compania GML își respectă clientii și se mândrește cu oferta serviciilor de divertisment oferite în industria actuală a jocurilor de noroc, cât și pentru evenimentele publice organizate de-a lungul timpului.

Pentru a facilita relatia comercială și a oferi cea mai bună experientă de divertisment, GML colectează date personale atunci când accesezi Website-ul (cum ar fi, fără a se limita la, Betanonightrun.com) cât și la Aplicatii (Apps).

Scopul acestui document de Politică de Confidentialitate este să descrie tipurile de date personale colectate atunci când folosești Website-ul sau Aplicatiile, de a explica practicile și politicile noastre de colectare, folosire și distribuire a informatiei colectate despre și de la tine și de a explica drepturile pe care Tu pe ai fată de datele tale personale pe care noi le colectăm.
Această Politică de Confidentialitate se aplică indiferent de modul în care accesezi Website-ul, fie de la computerul personal, un device mobil sau orice alt timp de tehnologie și device. Dacă ai întrebări, poti contacta GML la adresa de e-mail [email protected]

Politicile și procedurile suplimentare legate de colectarea de date personale sunt descrise în Termenele și Conditiile noastre.

1. CINE este reponsabil de procesarea datelor tale personale?

Entitatea reponsabilă pentru procesarea datelor tale personale este Gambling Malta Limited, o companie din Malta cu numărul C43209/27.12.2007, având adresa în Flat B8, The Atrium, West Street, Msida MSD 1731, Malta (GML).

2. CE INFORMATII include și CÂND sunt procesate informatiile tale personale

GML solicită acordul tău pentru a procesa anumite informatii personale pentru a putea oferi serviciul dorit, după cum urmează:
2.1. GML colectează date personale atunci când te înregistrezi la concursuri și evenimente, atunci când soliciti servicii sau asistentă din partea Departamentului de Relatii Clienti sau când folosești Website-ul și Aplicatiile.
Aceste date personale includ:

2.2. Unele servicii de pe Website sau Aplicatii vor fi functionale doar dacă se oferă acces la informatiile personale.
De exemplu, vom solicita acces la localizarea geografică a device-ului tău pentru a înregistra ruta ta de alergare în timpul unui eveniment de alergare.
Aceste date personale includ:

Informatii de pe retelele de socializare (mesajele tale publice despre GML/Betano sau corespondenta noastră)
2.3. Anumite date personale transmise automat la GML, atunci când folosești Website-ul sau Aplicatiile, prin platformele tehnologice care oferă serviciile.
De exemplu, dacă browserul tău sau device-ul tău mobil transmit aceste date la GML în timpul interactiunii cu Siteurile și Aplicatiile.
Aceste date includ:

3. DE CE și CUM sunt procesate informatiile tale personale?

3.1. GML va folosi datele tale personale colectate pentru următoarele scopuri:

• Pentru a opera și îmbunătăti afacerea și serviciile

GML poate folosi informatiile oferite de tine pentru a opera afacerea și a organiza evenimente publice și concursuri.
De exemplu, am putea folosi informatii despre tine sau folosirea ta a Website-ului și Aplicatiilor pentru a îmbunătăti experienta ta de utilizare, operare a Website-ului și Aplicatiilor și a preveni și a diagnostica probleme tehnice și ale serviciilor.

• Cercetări operationale și scopuri de analiză

GML va folosi informatiile tale personale oferite către noi pentru a analiza comportamentul și preferintele vizitatorilor în timpul interactiunii cu Website-ul și Aplicatiile, pentru a întelege mai bine așteptările vizitatorilor și a organiza și prezenta solutii personalizateși/sau îmbunătăti serviciile.

• Pentru a oferi noi functii pe Website, Aplicatii sau Servicii

La cererea ta de a folosi Website-ul și Aplicatiile, GML va folosi datele tale personale pentru a-ti oferi acces către Website și Aplicatii sau alte servicii pe care le soliciti.
Anumite functii aflate pe Website-ul, Aplicatiile și serviciile nostre pot implica un accept suplimentar pentru a folosi anumite date într-un anumit mod.

• Marketing Digital

Pentru a-ti prezenta oferte personalizate și materiale de marketing, noi colectăm date personale, inclusiv informatii despre comportamentul de tranzactionare, activitate, practici, cookie-uri și geolocatie. Poti oferi acceptul tău la o dată ulterioară sau anula un acord existent pentru aceste servicii cu ajutorul portalului nostru dedicat de management al acordului integrat în contul tău personal, trimitând un e-mail la adresa [email protected]
Atunci când vizitezi Website-ul, noi înregistrăm adresa de IP a device-ului și setările din browser. Adresa ta de IP este o adresă unică pe care device-ul o folosește pentru a identifica și comunica într-o retea de computere. Setările din browser pot include tipul de browser folosit, limba din browser și zona de timp. Colectăm aceste informatii pentru a putea personaliza experienta ta pe Website-uri.

• Pentru a proteja drepturile, proprietatea și siguranta noastră și a altora

GML poate folosi datele tale personale despre modul în care folosești Website-ul și Aplicatiile în scopul de a preveni și detecta frauda, abuzul și încălcarea Termenelor și Conditiilor, dar și pentru a respecta legislatia aplicabilă, deciziile legale și cererile guvertamentale.
Adresa device-ului tău și setările din browser pot fi folosite pentru a localiza device-ul în cazul folosirii greșite sau ilegale a Website-ului sau serviciilor sale. Mai mult, putem folosi adresa ta de IP pentru a aproxima locatia (la nivel de oraș).

• Alte scopuri

Pentru oricare alte scopuri sau moduri de folosire a datelor tale personale, vom oferi o notificare separată pentru a îti solicita acordul.

3.2. Protectia Informatiilor Personale

GML nu va vinde, dezvălui sau închiria informatiile tale personale către nici un tert în alte moduri decât este prevăzut în Politica de Confidentialitate. Însă, vom putea dezvălui informatiile tale personale către terti, în următoarele cazuri:

Pentru a atinge scopurile descrise în sectiunea 3.1 a Politicii de Confidentialitate, următoarele părti terte aflate în Uniunea Europeană pot primi datele tale:

3.6 Nu vom dezvălui informatiile tale personale către terti din afara teritoriului Uniunii Europene, în tări în care regimul protejării informatiilor personale nu are un regim adecvat. Însă, în cazul în are un astfel de eveniment se va produce vom lua toate măsurile necesare de a asigura că informatiile tale personale sunt securizate la fel ca în UE/EEA și în concordantă cu această Politică de Confidentialitate și legislatia în vigoare. În plus, vom actualiza actualul document de Politică de Confidentialitate pentru a reflecta transferul de date transforntalier și măsurile relevante de sigurantă întreprinse pentru protejarea confidentialitătii.

4. CÂT TIMP VOM PĂSTRA INFORMATIILE TALE PERSONALE

Este o parte a politicii noastre de a retine informatiile personale ale clientilor atât cât este necesar pentru scopul în care au fost initial obtinute, în acord cu principiile Data Minimisation and Storage Limitation, dar nu mai mult de 2 ani de la terminarea relatiilor noastre de afaceri.
De asemenea, aliniem retinerea informatiilor cu potentiale diferente ce pot apărea din drepturile tale de confidentialitate (te rugăm să vezi sectiunea 5).
Însă, în unele cazuri, unele informatii cu caracter personal pot fi retinute pe o durată mai lungă de timp, din motive legale sau scopuri legitime.

5. DREPTURILE TALE CU PRIVIRE LA INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL

5.1 În orice moment în care noi păstrăm și procesăm datele tale cu caracter personal, ai următoarele drepturi de a solicita în mod legitim o cerere prin intermediul contului tău personal:

5.2 Vom analiza cererile tale și vom răspunde cu detalii despre starea cererii (acceptarea cererii, acceptarea partială a cererii, respingerea cererii), cât mai curând posibil și nu mai mult de o lună de zile de la trimiterea cererii.
În cazul în care GML refuză cererea ta legată de Data Privacy Rights, vom oferi și un motiv. Ai dreptul de a contesta motivul către autoritătile competente sau DPO (așa cum este descris în paragraful 10 al acestui document).

5.3 Ne rezervăm dreptul de a refuza cererile care sunt plasate prea des, cele care solicită un efort tehnic disproportionat, cele care pot avea consecinte tehnice disproportionate, cele care aduc altor persoane un risc de încălcare a confidentialitătii sau cele care sunt foarte nepractice.

6. ACTUALIZAREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

6.1 Cu exceptia circumstantelor exceptionale, poti vedea, actualiza sau șterge anumite informatii cu caracter personal, dacă ești client pe Website, prin simpla autentificare în cont și folosind functiile de editare a acestor informatii. Însă, sunt informatii care trebuie verificate, cum ar fi data nașterii sau vârsta și care nu pot fi șterse.

6.2 Poti obtine o copie a informatiei din contul tău personal. Pentru protectia ta, va trebui să oferi o dovadă a identitătii pentru a obtine aceste copii. Trebuie să incluzi date relevante de identificare precum și alte informatii care să permită rezolvarea cererii. Dacă dorești închiderea contului, poti contacta de asemenea Departamentul de Relatii cu Clientii sau o poti face personal din cont. Vom rezolva toate aceste cereri cu exceptia cazurilor în care avem motive legitime să nu ștergem informatiile.

7. SECURITATE

7.1 Protectia informatiilor tale personale este cea mai importantă pentru GML și, de aceea, ne strădium constant pentru a oferi cele mai bune metode de protejare a datelor tale personale, de prevenire a accesului neautorizat și/sau posibilelor modificări. Aceste metode includ proceduri tehnice, monitorizare și pași de urmărire necesari prevenirii folosirii greșite a datelor personale, accesului neautorizat sau dezvăluirea, pierderea, alterarea și distrugerea.
Pentru mai multe detalii despre modul în care protejăm datelor personale te rugăm să vizitezi pagina specială de Securitate.

8. COOKIE-URI

8.1 Un'cookie' este un mic fișier format text care este descărcat pe computerul sau device-ul tău la folosirea unui website și care permite ca website-ul să obtină anumite informatii despre browser-ul tău, cum ar fi preferintele. Acest Website folosește cookie-uri și tehnologii similare pentru a manageria sesiunile de logare, pentru a oferi pagini web personalizate și a servi publicitate și alte tipuri de continut care să reflecte nevoile și interesele tale.

8.2 Poti configura browser-ul tău pentru a bloca cookie-urile, inclusiv cele legate de serviciile noastre sau să indice atunci când un cookie este trimis de noi. Este important de știut că multe dintre serviciile noastre nu vor functiona corespunzător dacă se dezactivează cookie-urile. Te rugăm să verifici documentatia din brower sau device-uri mobile înainte de a șterge sau dezactiva cookie-urile.

8.3 Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, despre cum se folosesc și cum se aplică referitor la informatiile personale, te rugpm să vizitezi www.aboutcookies.org sau www.allaboutcookies.org.

9. SCHIMBĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

9.1 Ne străduim să verificăm constant și să actualizăm Politica de Confidentialitate pentru a fi în pas cu potentialele schimbări legislative și a oferi o protectie optimă a confidentialitătii. Orice update va fi comunicat prin intermediul paginii Website-ului.

10. CONTACTEAZĂ-NE

În orice moment, dacă nu ai aderat la prezentele prevederi din documentul curent de Politică de Confidentialitate sau din orice alt motiv legat de Confidentialitate, te rugăm să ne scrii le adresa de email [email protected] Te informăm că Ofiterul nostru de Protectie a Datelor (DPO) este Dl. Panagiotis Skyrlas.

EȘTI GATA
DE CURSĂ?

ÎNREGISTREAZĂ-TE ASTĂZI
ȘI IA PARTE
LA ALERGAREA DE 5KM

GALERIE FOTO